Skal jeg vælge dildo eller vibrator

dildo vibrator

Skal kronerne bruges på en dildo eller vibrator? Et langt fra helt ligegyldigt valg. Så her får du hjælpe-guiden til at vælge netop det stykke sexlegetøj, der passer dit/jeres behov bedst

I løbet af de sidste små 20 år, hvor Internettet for alvor er blevet allemandseje, er markedet for alle typer af sexlegetøj eksploderet. Til glæde for et kun stigende antal danskere, mænd, kvinder og par, der er til diverse former for sexlegetøj – og som nu døgnets 24 timer kan benytte smartphonen eller sidde hjemme foran computeren og vælge imellem flere produkter end nogensinde tidligere. Herunder rigtig mange forskellige typer af dildoer 

Dildo eller vibrator?

Her får du Paradiss-guiden omkring fordele og ulemper, når valget står imellem enten en dildo eller en vibrator For der er nemlig, endda ofte ret stor, forskel på netop disse to typer af sexlegetøj. Selv om produkterne på overfladen ofte minder en del om hinanden.

Meget kort fortalt, så er dildoen et stykke sexlegetøj, der er helt UDEN vibrationer. Dildoen er beregnet til at penetrere enten vagina eller anus med. Hvis den da ikke kan benyttes til begge dele. Dette kommer fuldstændig an på designet.

analSkal dildoen (eller for den sags skyld vibratoren) nemlig også være til analt brug,så skal produktet være udstyret med en fysisk stopklods ude i enden af sexlegetøjet. For din sikkerheds skyld. Som når anal-dildoen fx er udstyret med sugekop eller silikone-testikler, der rent fysisk siger hertil og ikke længere.

Vibratoren er med – ja, vibrationer

En vibrator er derimod – surprice, surprice! – altid udstyret med en eller flere former for vibrationer. Men hvor dildoen i langt de fleste tilfælde både ligner og under legen fungerer som en pendant til penis, så fås vibratorer i dag i rigtig mange udformninger og designs.

Hvis du som nybegynder ud i brugen af sexlegetøj er usikker på, om du overhovedet er til vibratorstimulation eller ej, men rigtig gerne vil prøve det af i praksis, så gå efter en penisformet vibrator. Der både kan benyttes til stimulation af klitoris og det indvendige af skeden. For skulle det vise sig, at vibrationerne generer og irriterer mere end de tænder og pirrer, så kan du altid benytte produktet med vibrationerne slået fra. Altså som en helt almindelig dildo.

Den penisformede vibrator

Rigtig mange mænd, kvinder og par vælger og benytter i dag den penisformede vibrator  Og benytter produktet både med og uden vibrationerne slået til – alt afhængig af ens lyst og den leg, man nu har gang i. I dag er det heller ikke ualmindeligt, at man enten solo eller som par med tiden opbygger en mindre samling af forskelligt sexlegetøj. Så man altid har et eller flere produkter til enhver form for leg og lyst at gå i krig med.

Dildoer fås også i stål og glas

Når det kommer til dildoen, der fås i rigtig mange længder og tykkelser, så fås disse også i materialer, som vibratorer af gode grunde bare ikke fremstilles i. Dildoer fås fx også designet i stål  og i glas 

Materialer, der fra naturens hånd har en naturlig hårdhed der gør, at produkterne er meget anderledes at benytte i forhold til fx en mere blød og fleksibel dildo eller vibrator fremstillet i silikone. Oven i dette kommer, at man både kan lune og nedkøle dine glas- og ståldildoer, ved simpelthen at holde dem ind under vandhanen. En leg med kulde/varme, der tænder mange.

Den realistiske dildo

En meget populær form for dildoer finder du i kategorien naturtro/realistiske dildoer  Her fremstår produkterne som helt nøjagtige kloner af den mandlige pendant i kød og blod. Flere af disse dildoer, der alle er fremstillet i blød og let bøjelig silikone/gummi, er da kommet til verden ved at gummiklone en ægte penis. En velvoksen vibrator, der fremstår som en næsten helt ægte penis fås naturligvis også.

XXL dildoer

Er du og/eller kæresten til de helt store dildo-klepperter, som selv den bedst udstyret mandlige pornostjerne vil kunne få mindreværdskomplekser over, så finder du disse gigant eksemplarer under kategorien XXL Dildo

Besøg os i København og Holbæk

Hvis du efter at have læst guiden om dildoer kontra vibratorer, fortsat er i tvivl om hvilket eller hvilke produkter, du/I vil få størst fornøjelse og gavn af, så er du naturligvis mere end velkommen til at møde frem i en af vores fysiske forretninger i København eller Holbæk. Her står personalet klar til at guide dig frem til netop det produkt, der passer dine lyster og behov bedst muligt. Vælger du at handle via vores webshop, så kan du mandag til fredag i tidsrummet 09.00 – 17.00 ringe og blive vejledt via vores kundeservice på 3694 9617.