Sexdukker siger aldrig nej – og har altid lyst

Om du som mand er til vaginalsex, analsex eller oralsex, så har Paradiss shoppen en lang række meget forskellige sexdukker, der kan opfylde dine fantasier og stille dine lyster.

Mød din nye sexpartner , der altid er med på den værste, og som heller aldrig siger nej.

Sexdukker har altid lyst

Når det kommer til sex, så er mænd meget visuelle. Af samme årsag tænder rigtig mange mænd på at se porno i forbindelse med onani og sex. Noget af det samme gør sig gældende med hensyn til at have sex med en sexdukke. Her er det nemlig ikke kun det fysiske, men i høj grad også fantasien og det visuelle element ved at være sammen med en indbydende sexdukke/elskovsdukke/lolitadukke , der tænder og tæller.

Udstyret med et, to eller tre huller

Kært stykke sexlegetøj kommer som bekendt i mange udformninger. Af samme årsag finder du her i shoppen rigtig mange varianter af frække og indbydende sexdukke-modeller at vælge imellem. Alt afhængig af om du tænder på vaginalsex, analsex eller oralsex. Eller om du ønsker dig en sexdukke, der er udstyret med et, to eller alle tre elskovshuller

Sexdukken er på, når du er på

Når man spørger de mænd, der er til sex med dertil designede bolledukker, om fordelen ved at investere i en eller eventuelt flere modeller, så handler det som regel om muligheden for at opnå forløsning for sine lyster og fantasier, når disse er mest påtrængende.

Samt at kunne udleve en lang række af ofte meget forskelligartede sexfantasier, man af den ene, anden eller tredje årsag ikke har lyst til at dele med andre end sig selv – og naturligvis sin sexdukke.

Når du tænder på tanken om sex med eget køn

Der fx kunne være en hemmelig passion for at være seksuelt sammen med ”en person” af eget køn  Der naturligvis også sagtens kan lade sig gøre, når man som mand – eller kvinde – leger med frække dukker.

I ”gamle dage”, for ikke så specielt mange år siden, var de fleste sexdukker aka bolledukker til mænd produceret i et meget ringe gummi- eller plastikmateriale. Så ikke sjældent måtte man med jævne mellemrum finde lappegrejet frem, der indimellem tog toppen af lysten.

Men det var altså dengang. I dag er udvalget af denne type af bolledukker meget større og mere varieret. Lige som kvaliteten generelt er blevet meget bedre – og her i 2018 findes lækre og bollevenlige dukker for enhver pengepung.

Kim Kardashian med fræk strutnumse

Er du fx hooked på en indbydende og ekstra stor strutnumse ala den, Kim Kardashian valser omkring med, så bør du selvfølgelig gå efter et pragteksemplar som denne indbydende bagdel

Der ikke kun visuelt sparker røv, men som også rent fysisk kommer meget tæt på den ægte vare.

I samme super-duper sexkategori finder du også dette super hotte og sexede understel ,der blandt andet beskrives med følgende ord:

Varm, stram og super-soft

”Den føles varm, stram og super-soft, og er altid klar til action! Designet så hver en kurve, hver en form er omhyggeligt formet, så det næsten er som en rigtig kvinde. Har den strammeste lille vagina og endnu strammere anus.”

Er du ikke til sex med frække dukker, så bør du måske i stedet overveje et af shoppens mange Fleshlight bollerør   Eller et af de super populære onaniprodukter fra den japanske producent og specialist i sexlegetøj henvendt mænd, Tenga