Jil – fleksible og lækre kvalitets vibratorer

Vi er super glade for og stolte over at være en af de første webshops, der kan tilbyde dig/jer serien af super fleksible kvalitets vibratorer fra den internationalt kendte, japanske sexlegetøjs-producent Jil

Super-serien består af ekstra brugervenlige og specieldesignede stykker luksus sexlegetøj til hende, ham og parret, og hvor hver enkelt vibrator kan vrides, drejers og strækkes i sådan en grad, at det passer til lige netop din lyst og anatomi.

Jil er desuden den første producent af kvalitets sexlegetøj, der har valgt at støbe motoren direkte ind i den medicinske og støvafvisende silikone, der gør produktets vibrationer ekstra støjsvage. Serien af super brugervenlige jil-produkter kommer desuden rundt i alle tænkelige afkroge af, hvad man nu engang kan benytte en vibrator til.

Kvalitets vibratorer, hvor de fleste kan være med

Af samme årsag samler kun flere og flere særligt kvinder og par da også på produkter fra japanske Jil, hvis vibratorer fra ende til anden er kendetegnede ved deres sensuelle og kvindemindede design og udseende.

Et er, at ens vibrator kan stimulere og fremkalde forløsning, alle Jils produkter naturligvis kan. Noget andet og mindst lige så væsentligt for kun flere og flere købere af sexlegetøj anno 2018 er, at sexlegetøjet også har et lækkert og sobert udseende – og her scorer Jil mindst lige så højt på skalaen.

Prismæssigt ligger serien af Jil-vibratorer samtidig i et leje, hvor de fleste af os kan være med – målt op imod lignende vibratorer fra andre kvalitet-brands.

Ava og Olivia

Her følger en gennemgang af serien af vibratorer i Jil-serien, samt hvad hvert enkelt produkt kan og primært henvender sig til. Er du efter endt læsning fortsat i tvivl omkring hvilket eller hvilke Jill-produkter, du/I bør vælge frem for andre i serien, så kontakt webshoppen eller personalet i en af Butik Paradiss fysiske forretninger. Så skal vi nok hjælpe dig hele vejen over målstregen.

 

JIL AVA  – er vibratoren til kvinden, der ønsker at nyde og opleve en kombineret klitoris- og G-punkt vibrator-stimulation. En helt særlig vibrator-kombi, der fremkalder forløsning hos de fleste kvinder. Jil Ava er desuden designet til at være i konstant berøring med klitoris – også selv om man benytter rabbit-vibratoren til frem og tilbage penetration. Ava er samtidig så blød og bøjelig, at produktet med stor fornøjelse også kan benyttes under vaginalt samleje.

JIL OLIVIA  – er luksus-vibratoren til kvinden, der ønsker at opleve en vedvarende og super effektiv vibrator-stimulation af G-punktet indvendig i skeden. Vibrationerne er dybe, og Olivia er med 10 forskellige programmer, der giver god mulighed for at variere og prøve sig frem. Kombinerer du fx brugen af Olivia med brugen af Jil Wand vibratoren Sasha, en af de bedste klitoris vibratorer på markedet, så er du kun ekstra godt kørende.

Sasha, Harper og Mila

JIL SASHA  – er den super effektive duo wand vibrator/klitoris vibrator, der er så effektiv og kraftig, at produktet (også) kan benyttes til kropsmassage af fx nakke og ryg mv. Primært er Sasha dog til intimt brug – og denne type af sexlegetøjs-produkt er af mange kendt og kåret til kvindens bedste ven. Sasha er desuden en duo-vibrator, hvor begge ender af produktet kan benyttes som vibrator.

 

 

JIL HARPER  – er den ekstra fleksible og genopladelige penisring med vibrationer til manden, der også tænker på hende. Forstået på den måde, at Harpers arsenal af 10 forskelige typer af vibrationer i høj grad også kommer hende til gode. Ikke mindst i forbindelse med vaginalt samleje, hvor penisringen vibratorstimulerer hende direkte på klitoris.Harper er desuden ringen, der passer alle størrelser/tykkelser, samt gør manden tykkere og mere spændstig end nogensinde – som helt klart også er værd at tage med i købet….for både ham og hende.

 

JIL MILA  – sidst, men slet ikke mindst, så er der vibratoren Mila. Endnu en super lækker og yderest fleksibel såkaldt rabbit vibrator, der nøjgtig som søster-vibratoren Olivia stimulerer klitoris og G-punktet på samme tid. Mila er også, som alle andre vibratorer i denne serie, produceret i superblødt medicinsk og støvafvisende Grade Silikone. Samt er 100 procent vandtæt.