×

KØBENHAVN

 • Mandag - Torsdag

  10 - 17.30
 • Fredag

  10 - 19
 • Lørdag

  10 - 14
 • 1. Lørdag i måneden

  10 - 16

HOLBÆK

 • Mandag - Fredag

  10 - 17.30
 • Lørdag

  10 - 14

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Fun Factory

Om Fun Factory

Et af de mest kendte og populære brands inden for sexlegetøj produceret i Europa, er tyske Fun Factory. En producent, der i dag har mere end 20 år med design og udvikling af helt specielt dildoer og vibratorer på bagen – og som samtidig er en af de eneste store producenter af sexlegetøj, der endnu ikke har flyttet produktionen eller dele af produktionen til Kina.

Fun Factory har base i Bremen

Fun Factory blev i 1996 stiftet i Bremen af vennerne og partnerne Dirk Bauer og Michael Pahl – og den dag i dag er virksomheden fortsat at finde ved floden i Bremen, hvor nye og spændende stykker sexlegetøj konstant udvikles og sælges over hele verden.
Fra dag et, Fun Factory kom på markedet med deres første produkt, har der været succes over hele linjen. For Bauer og Prehn var både innovative og fremsynede – og med udgangspunkt i deres egen skuffelse over det sexlegetøj, man på daværende tidspunkt kunne erhverve sig, fik makkerparret hurtigt skabt sig et navn i branchen. Et navn og rygte, der år for år kun er blevet styrket yderligere.

Fun er damernes ven

Det er ikke for meget sagt, at Fun Factory er damerne ven. For frem for at designe dildoer og vibratorer i farverne brun, sort og hudfarvet, så gik Fun Factory helt fra begyndelsen målrettet efter at plaese kvinden. Ved at udvikle lækre, farverige og mere ”søde og nuttede” produkter, der IKKE lignende en erigeret penis – og som med det samme ramte plet. Siden har den i dag så store, tyske sexlegetøjsproducent ikke set sig tilbage.
Her i 2018 er Fun Factory stærkere og mere dominerende på markedet end nogensinde tidligere – og kendetegnende for producentens omfattende serie af produkter er, at kvalitet og effektivitet altid er helt i top. Som kun har fået flere og flere brugere af sexlegetøj, herunder ikke mindst kvinder og par, til udelukkende at købe og benytte produkter fra Fun Factory.

Danmark elsker Fun Factory

Her i Danmark står Fun Factory ligeledes stærkere end nogensinde. Er man som dansker til moderne sexlegetøj af ekstra høj kvalitet – og samtidig foretrækker et produkt, der langt hen ad vejen netop IKKE ligner et stykke sexlegetøj, så har man med garanti haft et eller flere Fun Factory produkter i tankerne. Desuden er det tyske brand kun kravlet højere og højre op på den danske kvindes ønskeseddel, i forbindelse med fx jul, fødselsdag og Valentines Dag.
Nøjagtig som et stort antal mænd så småt har fået øjnene op for fordelene ved at forære hende derhjemme et lækkert og kvindemindet stykke sexlegetøj. For hvad der glæder og fornøjer hende i sengen, skal nok også komme til at glæde og fornøje en selv.
Særligt hvis den lidt mere frække gave er et længe ønsket produkt fra Fun Factory.

—————

TOP
0

Din varekurv